Home

Loverendale Boerencamping

Natuurlijk genieten op de boerderij

Oranjezonweg 1 – 4356 EH  Oostkapelle

boerencamping@loverendale.nl

 

ONLINE RESERVEREN

voor meer info, bel Tim (06 33 37 34 93)

 

Loverendale Boerencamping – Kampeerseizoen 2018

Welkom op de boerencamping van Loverendale – Ter Linde!

In deze folder vindt u informatie om er samen een fijne vakantie van te maken!

 

Het kampeerterrein

Ons kampeerterrein is vooral bedoeld voor tentkampeerders.

Na overleg kunnen campers of caravans worden toegelaten op de daarvoor voorzien locaties.

Een kampeerplek biedt ruimte aan maximaal één grote tent plus twee kleine bijzettentjes (< 6 m2).

De camping is bereikbaar via de parkeerplaats, ingang aan de Lijdijkweg. Bij aankomst en vertrek mag u met de auto op het kampeerveld. Daarna kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats.

Er is geen stroomaansluiting op het kampeerveld. In de sanitaire ruimtes en in de kampkeuken is stroom aanwezig als oplaadmogelijkheid.

In de ruimte achter de kampkeuken vindt u spelletjes, een tafeltennistafel, een sjoelbak en tijdschriften. In de kapschuur staan skelters. Deze mogen alleen op het erf gebruikt worden.

In overleg kan er een kampvuur gemaakt worden op de kampvuurplaats.

Huisdieren zijn – bij uitzondering en na overleg – toegestaan in voor- en naseizoen.

Sanitair

Op het kampeerveld is een eenvoudig toiletgebouw en wasgelegenheid. In de grote schuur is in het voorjaar van 2012 een nieuwe vloerverwarmde sanitaire ruimte gerealiseerd (met de naam Loverendale Badlokaal). Hier vindt u toiletten, douches en wasbakken.

Afwassen kan bij de spoelbak aan het toiletgebouw op de camping, in het Badlokaal en in de kampkeuken.

De kampkeuken is door alle gasten te gebruiken, behalve als de ruimte verhuurd is. Dit is incidenteel en in principe alleen in het voor- en naseizoen.

Er zijn koelkasten die gebruikt kunnen worden. Een koelkastmandje (met uw plaatsnummer erop) krijgt u bij aankomst en kunt u bij vertrek weer inleveren.

Koelelementen kunnen worden ingevroren in vriesladen.

De sanitaire ruimtes worden één keer per dag schoongemaakt. We vragen aan onze gasten om de kampkeuken en de toiletten, douches en wastafels na gebruik netjes en schoon achter te laten!

Kleine vuilniszakjes kunnen in de vuilnisemmer bij het toiletgebouw en in het Badlokaal gedeponeerd worden. Deze emmers worden één keer per dag geleegd.

We proberen het vuilnis zo goed mogelijk te scheiden. De afvalhoek vindt u achter de kalverschuur.

Geen lege flessen en los afval op de camping achterlaten aub! Dit trekt ‘ongenode dieren’ aan. Graag bij vertrek de kampeerplek controleren op tentharingen ed. zodat er veilig gemaaid kan worden.

Op de boerderij

In de Loverendale Boerderijwinkel kunt u zuivel en brood vinden, aangevuld met droogwaren.

In het seizoen geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur en in juli en augustus ook op zondag van 11 tot 17 uur.

 

Het erf is gevaarlijk speelterrein, laat daarom kinderen niet zonder toezicht op het erf spelen. Het klimmen op trekkers, machines en kuil- en strobalen is verboden!

Pas op voor de scherpe koeienhoorns, kom niet te dichtbij.

Laat het schrikdraad altijd dicht om uitbraak van de koeien te voorkomen.

 

In de kampkeuken is een eenvoudige verbandtrommel beschikbaar voor kleine ongelukjes. In de kampkeuken staat een brandblusser, in het  toiletgebouw op de camping hangt een blusdeken.

In de recreatieruimte en in het Eetlokaal vindt u informatie over de omgeving. Ook de VVV-kantoren in de omgeving helpen u graag verder.

Een lijst met belangrijke adressen en telefoonnummers hangt aan het prikbord van het toiletgebouw.

N.B.

*   Respecteer de rust op de boerderij na 22 uur.

*   Gun de boerderijbewoners hun privacy.

*   Ter Linde aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van persoonlijk letsel of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de boerderij.

 

Prijzen 2017

Incl 2 pers

Extra persoon

25-03-2018

–       08-04-2018

20,50

3,50

09-04-2018

–       09-05-2018

15,50

3,50

10-05-2018

–       21-05-2018

19,50

3,50

22-05-2018

–       29-06-2018

17,50

3,50

30-06-2018

–       31-08-2018

20,50

3,50

01-09-2018

–       30-10-2018

15,50

3,50

prijzen inclusief: P-plek voor de auto, warm water, één klein bijzettentje (max. 6 m2)

prijzen exclusief: toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n., administratiekosten € 5,00 per reservering, tweede kleine bijzettentje € 5,00

Bij reservering vooraf vragen wij uiterlijk één maand na de reservering een eerste aanbetaling van 25% van de overnachtingskosten (zie betalingsvoorwaarden op de bevestiging van de reservatie) over te maken.

Dit bedrag kunt u overmaken op NL06 RABO 0365 2422 92 t.n.v. Loverendale Boerencamping te Oostkapelle o.v.v. uw reserveringsnummer. BIC:RABONL2U.

Bij annulering tot drie weken vóór afgesproken aankomstdatum wordt 30% van uw aanbetaling teruggestort, tot twee weken 20% en tot één week 10%.

 

U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15.00 uur. Wij willen u vragen zich eerst te melden in de Boerderijwinkel. Op de dag van vertrek, willen wij graag vanaf 12u de plaats gereed kunnen maken voor onze volgende gasten.

 

Tenslotte…

wensen wij u een fijn verblijf op onze boerencamping!

Loverendale -Ter Linde

 

 

Omgeving

De camping ligt op ongeveer twee kilometer afstand van het strand, vlak bij de natuurgebieden Oranjezon (waar in de zomer een deel van onze koeien grazen) en De Manteling. Deze natuurmonumenten bestaan uit een combinatie van zee, strand, duinen en landgoedbossen. Het Zeeuws Biologisch museum, Terra Maris, met de aangrenzende heemtuin Hortus Zeelandiae; Waterland Neeltje Jans (onderdeel van de Deltawerken) en mooie oude steden, zoals Veere, Middelburg en Domburg, zijn zeker een bezoekje waard.

Openstelling

De camping is geopend vanaf 1 april tot en met 15 november. Reserveren is in het hoogseizoen noodzakelijk, daarbuiten gewenst.

Reserveren en meer info:

boerencamping@loverendale.nl

Weersverwachtingen

Het weer in Walcheren is door de ligging dicht bij zee, vaak afwijkend van de landelijke voorspellingen. Raadpleeg MeteoWallie (menu VERWACHTING) voor het lokale weer.